Nyhed

Onsdagens “Sikre” anbefaling fra Copa del Rey…

Dagens første og “Sikre” anbefaling har vi hentet i Spaniens Copa del Rey, hvor det er El Classico rivalerne der her tørner sammen, i det første af 2 spændende opgør i den spanske pokaludgave.

FC Barcelona – Real Madrid = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan oprette FLERE konti hos samme Bookie…

FC Barcelona løber med mesterskabet, det er svært at forestille sig at de skulle falde igennem i den sidste af La Liga. Men de har også været ganske habile gennem hele sæsonen og har kun haft få mindre udsving.

Nu er det Copa del Rey og her i i semifinalen har de trukket ærkerivalerne fra hovedstaden Real Madrid og hver gang de spiller, er det jo El Classico. Men denne gang vinder FC Barcelona hjemme på Camp Nou.

FC Barcelona er jo også lidt begærlige og en ting er sikkert, de vil have svært ved at lade pokaltitlen falde i “fjendes” hænder – så muligheden for the double er højt prioriteret.

*

Real Madrid har været næsten en halv sæson om at komme sig over tabet af CR7. Det viser også hvor meget han betød for det hold og hvor vigtig han var i spillets faser.

Men det virker til, at de har fået fat igen og har ramt en rigtig god form her i 2019. 6 af de seneste 7 kampe er vundet og den tabte var et pokalopgør, hvor det var et reservespækket mandskab der blev sendt på banen.

Så de er helt klar og når det er El Classico, så skal spillerne nok sætte sig op. Skal Real Madrid have succes i denne sæson i hjemlandet, er pokalen den eneste titel der er tilbage at hente. Vi tror ikke på dem i dag, men over 2 opgør har de en mulighed.

FC Barcelona – Real Madrid = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan oprette FLERE konti hos samme Bookie…

To Top