Sikre

Onsdagens Sikre anbefaling fra Championship…

Dagens første anbefaling fra kategorien den “Sikre” er hentet i den næstbedste engelske række Championship. Her mødes 2 mandskaber der har haft en stram opstart på sæsonen, men dagens hjemmehold er begyndt at vise tænder.

Barnsley -Wycombe = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Barnsley er kommet efter det i ligaen, efter en skidt sæson start. Kun 3 nederlag i de seneste kampe og det har været til formstærke mandskaber. 2 gange ude og en enkelt gang hjemme. Ellers er der kommet 5 sejre og 3 gange remis. Så ingen tvivl om, at man er ved at finde melodien i Barnsley.

Hjemme er de naturligvis stærkest, hvor de da også kun har tabt 2 kampe. De burde måske score lidt mere hjemme, men de har til gengæld en god defensiv på eget græs. Vi tror helt klart å dem. Især med tanke på gæsternes tilstand.

*

Wycombe har det rigtigt stramt og ligger da også og roder på den forkerte side af stregen. Målscoreren er helt til hundene og der er lukket mere end 3 gange så mange mål ind, end Wycombe i selv har været i stand til at score.

Så der er mange problemer for oprykkerne fra League One der skal løses, før troen på overlevelse reelt kan opnås. Der er da også stor niveau forskel mellem League One og Championship, hvor der er betydeligt mange flere penge i Championship og langt bedre modstandere. Vi kan ikke se at Wycombe skulle kunne få point i dag.

Barnsley -Wycombe = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top