Nyhed

Onsdagens Sikre anbefaling fra Champions League…

Det er onsdag og det betyder masser af kvalitets fodbold igen i dag. Champions League repræsenterer jo de bedste hold, men det betyder ikke at der er garanti for super bold – men en stor sandsynlighed, når det ikke bliver for taktisk.

RB Leipzig – Lyon = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

RB Leipzig startede sæsonen med lyn og torden, men har på det sidste vist små svagheder der faktisk har kostet lidt dyrt. Det blev til et hjemmenederlag i weekenden til Schalke.

Det skal dog siges, at der er lidt skader i truppen og der derfor blev prioriteret i det opgør. Så i dag er det stærkeste opstilling i forhold til de spillere der er til rådighed og så er det et stærkt og kompetent mandskab. Der ligger 3 sikre point.

*

Lyon fik også en god start men faldt hurtigt ned fra den formkurve. Vi er faktisk også blevet lidt overrasket på redaktionen, da vi havde forudset mere fra deres side. Ikke en eneste sejr i de seneste 7 kampe.

I CL sammenhæng blev det også kun til en remis mod Zenit Skt. Petersborg og når de ikke kan slå til hjemme, så er der noget der ikke virker optimalt. Vi tror det skyldes en noget usikker defensiv, der bevirker at holdet ikke rigtig får plads til at komme frem.

Der udover er den offensive del af mandskabet bestemt heller ikke skræmmende, så vi tror det er en kombination af disse  forhold der giver endnu et nederlag i dag.

RB Leipzig – Lyon = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top