Frække

Onsdagens Serie A Frækkert på BettingNews…

Dette opgør er 3. sidste runde i den italienske Serie A, så der er kun 9 point at spille om før dette opgør. Det siger sig selv, at de klubber der kan nå “nada” ikke er specielt motiverede og de hold der har noget på spil, helt klart som udgangspunkt vil være motiverede. Vi tror på, at det gør forskellen på disse 2 mandskaber i dagens “Frækkert”

Cagliari – Fiorentina = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Cagliari fik midt i april måned strammet balderne så meget, at de faktisk ligner et mandskab der vil redde sig efter en fiasko sæson. Der skete noget da de lå næstsidst og formen var både tung og træg og vi tror på redaktionen, at den lidt ændrede og mere offensive spillestil, ha fået mere optimisme ind på holdet. Efter en lang periode med nederlag på stribe, har Cagliari nu fået vendt situation til en mulig redning.

I seneste runde mødte Cagliari Benevento, som er i samme situation, men bare lå under stregen før dette møde, med 1 point færre end Cagliari. Så det var en yderst vigtig kamp for begge mandskaber, hvilket også var en tydelig faktor i kampen. Resultat blev en sejr på udebane til Cagliari på 3-1, hvor de virkelig viste deres nuværende styrke og gode form. En sejr i dagens kamp vil formentlig redde sæson og den tror vi kommer.

*

Fiorentina har udspillet sin rolle i denne sæson og kan hverken nå det ene eller andet. Men de er dog alligevel i en teoretisk nedrykningsfare, så de lægger sig ikke fladt ned i dette opgør. Men det er nok mest teoretisk end i virkeligheden. SÅ det ene Fiorentina evt. spiller for, er placeringen i denne sæson. Placering har et økonomisk incitament for klubben, men spillerne er nok bedøvende ligeglade.

Firorentina’s seneste kamp var hjemme mod Lazio, som både var motiverede og i en god form. Her endte kampen med resultatet en sejr til Fiorentina på 2-0, til et svagt spillende Lazio mandskab. Men det gav 3 gode point på kotoen og nedrykning er ikke et team mere. Vi tror ikke på redaktionen, at Fiorentina gider at løbe de ekstra meter på udebane på denne tid af sæsonen og taber.

Cagliari – Fiorentina = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top