Bonus

Onsdagens schweiziske “Special Bonus”…

Vi er i denne anbefaling hoppet et smut ned i det bjergrige land Schweiz, hvor det er et opgør fra den bedste række i landet Super League, som har en spændende og givtig kamp på programmet.

Thun – Zürich = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream tilbud…

Thun kan ikke blive mestre, men kan sagtens nå 4. pladsen med lidt held og point i de sidste 3 kampe. Formen er helt i top og på udebane har man vundet over 1/3 af sine kampe.

Da man mødtes i en tilsvarende kamp på udebane i februar måned, rendte Thun af med sejren på 4-2 og formen er bestemt ikke faldet hos Thun i den mellemliggende periode. Vi har stor tiltro til mindst det ene point.

*

Zürich er faldet helt sammen og især på udebane har de slet ikke samme styrke som i efteråret. Ser man bare de seneste 5 kampe tilbage på udebane, er der kun opnået 1 point og hjemme er det ikke meget bedre med kun 1 sejr i lige så mange kampe.

Så Zürich har ikke formen på sin side og er på udebane, hvilket heller ikke er lige deres kop the her i foråret. Vi tror på maksimalt et heldigt point til gæsterne – med findes der en vinder vil det være hjemmeholdet.

Thun – Zürich = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream tilbud…

To Top