Sats

Onsdagens “Sats” fra panelet på BN…

Dagens “Sats” er hentet på den anden side af sundet i den bedste svenske række Allsvenskan. Det er nok de to mest formstærke hold der her mødes og vi mener at hjemmeholdets internationale deltagelse er en fordel i dag.

Östersunds – Malmö FF = 1 = Odds 2,70
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

Östersunds er i Super form i denne periode og vader fra sejr til sejr. Faktisk er de i en bedre smule form end gæsterne, selv om de er det suveræne tophold. Östersunds kvalificerede sig til gruppespillet i EL og vandt deres første opgør.

Det fortæller også lidt om deres styrke, da Malmö FF allerede røg ud til Vardar og derfor ikke fik chancen for EL. Östersunds har vundet deres seneste 5 opgør helt suverænt – helt uden at lukke nogen mål ind i eget net.

14-0 hedder scoren i disse kampe både hjemme og ude, så de kender i den grad deres besøgelsestid foran målet og frekventerer det flittigt. Vi tror de fortsætter både spil og tempo og henter alle 3 point.

*

Malmö FF er faldet en smule i kadence efter de røg ud af CL kvalspillet. De havde nok selv forventet noget mere. Kun 2 af de seneste 5 kampe er vundet og 2 er tabt, men de har da også lidt rum af give af i tabellen.

Her fører de med 7 point ned til nr. 2, med 7 runder tilbage, men det kan blive en sovepude. Det er især de 2 seneste udekampe man bider mærke i. De blev begge tabt mod elendige hjemmehold og det kan man ikke kalde Östersunds for.

Selv om den er lige på kanten, så sender vi favoritværdigheden i Östersunds retning og tror på de fortsætter og får endnu en sejr hjemme på Jamtkraft Arena foran egne fans.

Östersunds – Malmö FF = 1 = Odds 2,70
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

To Top