Frække

Onsdagens ret “Frække” valg på BN…

Onsdagens sidste anbefaling fra Experterne på BN, er hentet i den danske 1. Division, som under daglig tale går under navnet Bet25 ligaen – som giver den lidt internationalt islæt, bare ikke på spillet.

Nykøbing FC – Fr. Amager = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Nykøbing FC er kommet jævnt fra start i denne sæson, men der skal arbejdes hårdt i hver eneste kamp. Truppen har bestemt ikke Superliga potentiale, men Nykøbing FC er ved at bygge op og det går den rigtige vej.

Som de fleste andre hold, er Nykøbing bare bedst hjemme, hvor de har vundet begge deres kampe komfortabelt og scoret mange mål. Til gengæld er det skidt på udebane, hvor de har tabt begge deres kampe – men i dag er det så heldigvis hjemme.

*

Fr. Amager har ikke en trup der har niveau til at spille i den næstbedste danske række mere. Flere spillere er smuttet og der er ikke suppleret op, med spillere af samme klasse.

Det er stadig John “Faxe” der er chefen, men den wow-effekt han gav holdet i starten, ser ud til at smuldre stille og roligt. Så selv med ham som træner, er det langt fra nok.

Der er spillet 4 kampe og Fr. Amager har fået – overhovedet ingen point – og en score på 1-11. Vi kan på ingen måde tro, at der er sket en forbedring af trup og spil til dette opgør og vi mener, at selv en remis virker utroligt langt væk.

Nykøbing FC – Fr. Amager = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top