Nyhed

Onsdagens Premier League Sikre anbefaling…

Vi lægger ud i den engelske Premier League, hvor især hjemmeholdet har haft en glimrende sæson – især hvis man ser tilbage på de seneste par sæsoner. Men i denne ser det ud til at Schmeichel og Co. mener det alvorligt og vil lege med.

Leicester – West Ham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus på kr. 1.000,-

Leicester oplevede en forfærdelig sæson i fjor, hvor de mistede klubbens ejer i et helikopter styrt og det satte tydelig spor i både hold og klub. Men i denne sæson er det ligesom om, de vil vise hvad de virkelig er værd og står mere sammentømret end nogen sinde.

Nej de bliver ikke mestre – den titel er forsvundet til Liverpool. Men 2. eller 3. pladsen er absolut en mulighed og det vil give direkte adgang til gruppespillet i CL.

Hjemme har de været stabile og kun tabt 2 kampe ud af 11. De 9 af dem er vundet. Selvom Leicester har haft en lille svag periode, så er vi ikke i tvivl om, at de hjemme på King Power Stadium vinder over dagens gæster fra West Ham, dertil er de for stærke for gæsterne.

*

West Ham ligger i den forkerte ende og skal være opmærksom på nedrykningsstregen, som kun ligger 1 point væk. Skal West Ham overleve, er indkøb også nødvendige og de har da også kig på enkelte spillere. Men så længe der ikke er ankommet nye, så har vi svært ved at tro på det.

West Ham har været alt for ujævne og det skyldes til dels deres defensiv, der til tider er nærmest pinlig. Det er ikke unormalt, at når West Ham taber, er det med mere end 1 mål. Det virker også ret sandsynligt at det ender sådan i dagens opgør.

Leicester – West Ham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus på kr. 1.000,-

To Top