Frække

Onsdagens Premier League Frækkert på BN…

Dagens sidste anbefaling er fra den bedte engelske række og her ved vi godt, at der sikkert er nogen der mener at vi har drukket af natpotten. Men vi har en fornemmelse af, at hjemmeholdet er stagneret og udeholdet fortsætter med at imponere på fremmed græs.

Aston Villa – West Ham = 2 = Odds 3,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Aston Villa startede 2021 med 3 nederlag på stribe, men et eller andet sted er det vel fair nok at tabe til hold som Liverpool og de 2 Manchester klubber. Det er da også blevet bedre siden, når det kommer til resultaterne. Men vi syntes ikke at de er tilbage i den tidligere overbevisende form.

Seneste kamp mod Burnley havde Aston Villa føringen 2 gange med hhv. 1-0 og 2-1. Men det sidste kvarter formåede Burnley at score 2 gange og dermed blev det til et nederlag på 2-3 hjemme på Villa Park. Aston Villa har virkeligt svært ved at finde melodien igen, efter en ellers super god start. Dog fik man en heldig sejr ude over Southampton, men vi så ikke noget der ændrer vores syn på Aston Villas styrke.

*

West Ham taber sjældent og startede da også 2021 med 6 sejre på stribe. Det har da også sendt dem helt op i den øverste 1/3 del, hvor det virker til, at de stort set kan matche de bedste hold. Man får jo ikke noget forærende i Premier League, der skal kæmpes i hvert eneste opgør – også mod selv de “mindre” hold. Det var dog ikke et af de mindre hold de mødte i sidste runde – men Liverpool

Her viste West Ham at der trods alt stadig er et lille stykke vej op til at kunne matche de bedste over så mange runder og det blev til et nederlag på 1-3. Men dagens hjemmehold er af en helt anden størrelse og spiller efter et helt andet koncept. Vi vover pelsen og tror på gæsterne.

Aston Villa – West Ham = 2 = Odds 3,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top