Frække

Onsdagens Pokal “Frækkert” på BN…

I denne periode afvikles der en del pokalkampe i midtugen, og det er kampe med masser af nerve og spænding – da man er ved at være tæt på finalerne i de fleste lande. I dag er det den danske Landspokal vi har hentet opgøret fra.

FC Fredericia – Silkeborg = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får de Højeste daglige Odds tilbud…

FC Fredericia spiller til dagligt i 1. Division, hvor de har gjort det godt – men nok ikke indfrier forventningen om oprykning i den sidste ende. Men så har de jo stadig Landspokalen de kan drømme stort efter – og de har faktisk noget at have det i.

De sendte bl.a AaB ud af turneringen med en sejr på 3-1 hjemme på det intime stadion i Fredericia. Her er de slet ikke så ringe, men det er selvfølgelig en anden slags modstander, end dem fra dagligdagens turneringskampe.

Men på endnu en god dag og med egne fans i ryggen, så er det faktisk et kompetent mandskab bestående af mange erfarne spillere og en del dygtige talenter. Vi ser det absolut ikke som en umulighed, at FC Fredericia overraskende kunne ryge i finalen – og så ligger der en tur til Europa i vente.

*

Silkeborg kunne også godt bruge en finaleplads og den succesoplevelse der følger med. Men det har haltet en del og især på udebane har de været ret så tandløse.

Nu er det et hold fra lavere niveau, men det betyder ikke at Silkeborg får det let i Fredericia. Normalt ville de sikkert slå dem, men der vil være både nerve og intensitet i dette opgør og får Silkeborg bare en smule gummiben, så går det galt.

Vi ved at der er risiko for at tabe væddemålet i dette opgør, men efter en masse nørderi og de to hold sat overfor hinanden – samt spillested taget med i betragtning – så er Pokalen den turnering hvor der er flest overraskelser og så gode er Silkeborg altså heller ikke på udebane.

FC Fredericia – Silkeborg = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får de Højeste daglige Odds tilbud…

To Top