Nyhed

Onsdagens pokal “Frækkert” fra BettingNews…

Vi slutter af med et pokalopgør fra den danske Landspokal turnering, hvor 2 jyske mandskaber i god form, skal tørne sammen i denne alt eller intet kamp. Vi har en fidus til det gæstende hold fra fiskerbyen.

SønderjyskE – Esbjerg = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du slipper for at bruge NemID når du spiller…

SønderjyskE klør på og har gjort de godkendt i denne sæson. De er godt med i Superligaen og vil gerne se sig selv som et Top 6 hold, så de ikke skal bekymre sig om nedrykning i foråret.

I dag er det pokalen og så er det en lidt anden størrelse. Selvfølgelig spiller de med fuld mandskab og går efter at vinde. Det har dog knebet en smule på de sidste, når de har mødt de mere kompetente hold fra den øverste del af Superligaen – og det er netop her at dagens gæster er placeret.

*

Esbjerg har gjort det nærmest over forventning, men tingene fungerer optimal og de har det fornødne held, som hold med tur har det. Kun 3 svipsere i sæsonen indtil nu og det var mod hhv. FCK og FCM og en dårlig dag mod Vejle.

Så Esbjerg er helt klart et hold der tror på tingene og har fået det til at fungere i denne sæson. Selv om Esbjerg normalt ikke er fan af SønderjyskE’s hjemmebane – så er de et helt andet mandskab i denne sæson og vi tror at de som minimum spiller sig til forlænget spilletid, hvis de ikke vinder den ordinære kamp.

SønderjyskE – Esbjerg = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du slipper for at bruge NemID når du spiller…

 

 

To Top