Sikre

Onsdagens PL Sikre spil på BN…

Vi starter op i den bedste engelske række, hvor det ser ud til at det er de 3 samme mandskaber som sluttede i top 3 i sidste sæson, der igen skal slås om titlen. Forskellen er bare, at i denne sæson er det meget meget tættere i toppen.

Fulham – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Fulham har efter en katastrofal start fået skuden rettet en smule op, men de sejler nærmest stadig kun sideæns. Vi er ret sikre på, at de kommer til at ligge lige omkring stregen og pt. er de på den forkerte side af den. Om de rykker ned er svært at spå om – der er mulighed for at købe spillere i denne periode.

Det er kun blevet til en enkelt hjemmesejr indtil videre i denne sæson og dagens gæster har ikke for vane, at overlade noget til tilfældighederne på udebane. Scoren på hjemmebane er helt til hundene. De har scoret mindre end halvt så mange mål som de har lukket ind – så kommer man ikke rigtigt nogen vegne -. andet end ned.

*

Manchester Utd. har et af de absolut bedste udehold i denne sæson og har nu igen indfundet sig i toppen af Premier League igen. Sidste sæsons 3. plads skulle gerne udskiftes med en bedre placering i denne sæson og det ser ud til, at de er godt på vej. Hjemme på Old Trafford har de været lidt tunge i bagdelen i starten, men det er også vendt til det bedre.

I seneste kamp, som var på udebane mod sidste sæsons mestre Liverpool, holdte de nullet og slap fra Anfield Road med det ene point. Manchester Utd. har da også fået flest point på fremmed græs og der er ingen tvivl om, at de får point igen i dag – endda alle 3.

Fulham – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top