Nyhed

Onsdagens Nytårs Sikre spil fra Premier League…

Så er 2020 startet og nye eventyr ligger forude – men for mange er det sikkert bare en udfordring at komme igennem dagen i dag. Men på redaktionen er vi klar til de nye eventyr og vi starter med årets første “Sikre” af slagsen.

Newcastle – Leicester = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får årets Største Nytårs Bonus…

Newcastle har ikke haft den bedste juleperiode i denne omgang og har tabt begge deres opgør mellem jul og nytår. Scoren for disse 2 kampe hedder 2-6, så der er virkelig udfordringer for Newcastle i denne sæson.

De bliver så ikke mindre af, at der er et hav af skader i truppen. Ja nærmest et helt hold sidder ude. Newcastle er faktisk nød til at tage nogle spillere med fra akademiet for, at stille med fuldt mandskab. Newcastle første oplevelse i 2020 bliver ikke af den sjove slags – den ender med et nederlag.

*

Leicester glider stille og roligt derudaf og ligger flot som nr. 2 her ved den første runde i det nye år. 1 point ned til City og så er der ellers en del flere af slagsen ned til de resterende forfølgere.

Leicester tabte til Liverpool, men det gør stort set alle – selv om det var lidt af en øretæve på 0-4. Men runden efter tog man så til West Ham og vandt – og det vil ske igen i dag. Leicester er et af Premier Leagues bedste udehold i denne sæson.

Når man så tager både Newcastle’s forfatning i forhold til skader og deres elendig e form – så kan udfaldet kun gå en vej og det er med en sejr til Leicester.

Newcastle – Leicester = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får årets Største Nytårs Bonus…

To Top