Nyhed

Onsdagens Nytårsdag Frækkert fra BettingNews…

Der er jo som traditionen byder fuldt program i de engelske turneringer. Så når man spiller prof i England i de 4-5 øverste rækker – så er nytårsaften uden sprut, for der er altid kamp dagen efter. Vi har hentet åreste første “Frækkert” i Premier League.

Norwich – Crystal Palace = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Norwich ligger som bundprop i den engelske Premier League og ligner et mandskab der ryger ned i Championship i næste sæson. Men der er mulighed for at indkøbe spillere, men det er jo heller ikke gratis.

Kun 3 sejre efter 20 kampe er ikke holdbart, men der er kun 5 point op til en redning. Men så skal der købes ind og ændres spillestil. I dag er det hjemme foran egne fans og her har de hentet 2 af deres 3 sejre.

Men det har været mod mandskaber af en noget ringer kaliber end dagens gæster har i denne sæson. Norwich har det traditionelt svært mod Palace og da de senest havde dagens gæster på besøg, tabte man da også med 1-3. Noget lignende vil ske i dag.

*

Crystal Palace har gjort det rigtigt godt i denne sæson, men er også rendt ind i de udfordringer der følger med i den bedste række. Men med en fin balance og gode resultater har Palace placeret sig i den bedste halvdel, foran hold som Arsenal og Everton.

Vi ved godt at denne er lige på kanten, men vi fornemmer helt klart at de 2 mandskaber har en form der stikker i hver sin retning og den selvtillid Palace har opnået gennem sæsonen, vil gane dem i dag. Det bliver en tæt kamp med et Palace hold der vinder med 1 mål.

Norwich – Crystal Palace = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top