Sikre

Onsdagens norske “Sikre” anbefaling…

Som overskriften indikerer er vi smuttet op i fjeldlandet Norge, hvor vi har fisket denne anbefaling frem fra deres næstbedste række, som i daglig tale kaldes for OBOS-ligaen.

Tromsdalen – Jerv = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får 3-Dobblet din indsats til at spille for…

Tromsdalen har opnået 9 point efter de første 9 runder er afviklet af OBOS-ligaen, med en score på 14-21. Hjemme foran egne fans er det kun blevet til 4 point, så det er bestemt ikke en fæstning de har fået opbygget hjemme i Tromsdalen.

Ligeledes har Tromsdalen heller aldrig prøvet at vinde over gæsterne fra Jerv og senest de var på besøg, tog de en sejr på hele 4-1 og var klart et langt bedre mandskab.  Tromsdalen er ikke blevet forstærket siden sidste møde.

*

Jerv er det ene af de 2 mest formstærke hold i denne periode, med 12 point efter de senest 5 kampe. De tabte dog senest til rækkens bedste hjemmehold med 2-0, men det er helt godkendt.

Selvfølgelig er bolden rund, men at få hele 1,45 på Dobbelt-Chancen i dette opgør er en ren foræring og vi er ikke i tvivl om, at de bliver en udesejr, men garderes os i respekt for de mange der dagligt følger vores anbefalinger.

Tromsdalen – Jerv = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får 3-Dobblet din indsats til at spille for…

To Top