Frække

Onsdagens norske Frækkert fra Eliteserien…

Vi slutter dagens i den nordlige liga Eliteserien, hvor de skal have overstået sæsonen før vinteren for alvor sætter ind. Men de mangler også kun 8 runder og har et tæt slutprogram.

Odds Bk – Viking = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste ODDS…

Odds Bk er et af de stærkeste hjemmehold i den norske Eliteserie. De havde dog problemer mod det absolutte tophold Bodø/Glimt som de tabte til med 0-4. Men de seneste 6 hjemmekampe har givet sejre og en score på 17-5. Så Skagerak Arena er virkeligt et svært sted at besøge.

Odds er i nogenlunde form, men skal til at have udebanen forbedret hvis de skal med i det sjove selskab. Derfor var den seneste sejr på udebane også vigtig. Der er trods alt kun 3-4 point op til det sjove. Men så længe udebanen halter er det svært at komme forbi de overliggende hold. Men i dag er de hjemme og her henter de alle 3 point.

*

Viking har virkelig haft en blandet sæson, med periode hvor det lignede en topplacering afløst af andre hvor selv klubbens fans begyndte at rynke på næsen. Det har virkelig været en blandet landhandel. De ender nok i midten af tabellen, hvor de er blandt 4-5 hold der er indenfor en margin af 3 point.

Viking har faktisk gjort det godt i deres seneste udekampe. Det skal dog siges at det har været mod hold i den nedre del og mod hold der slet ikke hr haft samme format hjemme, som Odds Bk. har. Viking skal nok bide fra sig, men de ender med at tabe til et bedre hold.

Odds Bk – Viking = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste ODDS…

To Top