Sikre

Onsdagens landskamps Sikre på BN…

Vi har hentet kampen i Gruppe J. Her er der ved at være trængsel i toppen, da indtil flere hold både kan tage 1. og 2. pladsen. vi forventer at det bliver tyskerne der ender med at kvalificere sig direkte, men begge dagens hold har mere end en teoretisk chance endnu for, at snuppe 2. pladsen.

Nordmakedonien – Rumænien (1-0) = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Bonus…

Nordmakedonien har i hvert fald vist 1 gang, at de kan spille fodbold. Det var nemlig i kampen mod Tyskland i Tyskland, hvor de lavede en overraskelse der gav genlyd i det meste af Europa. De slog nemlig tyskerne i egen hule med 2-1. Selv om tyskerne måske ikke var helt oppe og ringe, skal det ikke forklejne sejren. Tyskerne er sjældent helt ringe, men den dag var det bare mere stolpe-ud end omvendt. Så det var spændende at se om de kunne følge det gode resultat op hjemme på Arena Toshe Proeski, som det nationale stadion hedder.

Nordmakedonien spillede en fin kamp mod Armenien og kampen endte 0-0. I det efterfølgende opgør mod Island fik de også en remis, denne gang 2-2. Så de er stadigvæk seriøse bejlere til 2. pladsen efter  Tyskland og vi tror faktisk her på redaktionen, at de også er det hold der ender der, når alle 10 kampe i denne gruppe er færdigspillet. Vi tror faktisk også på en sejr i dag, men tager lige en X-gardering med – for en sikkerheds skyld.

*

Rumænien slog Nordmakedonien i den omvendte kamp med 3-2. Men her var rumænerne også på hjemmebane, og det har en del at sige når det kommer til det rumænske landshold. Til gengæld vinder de en del på hjemmebane, men det er bare ikke nok i kvalifikations sammenhæng. I seneste kamp var rumænerne et smut på Island, som spiller fysisk og også en smule hårdt. Det er en helt anden type fodbold de står overfor i dag, i deres 2. udekamp i streg.

I kampen mod Island kunne man godt se, at udebanen ikke nødvendigvis er en bet, da man tog hjem fra den atlanterhavsøen med en sejr på 2-0. Her mener vi dog, at det var islændingene der spillede dårligt og forkrampet. I den efterfølgende kamp hentede Rumænien da også kun en 2-0 sejr over Lichtenstein, Vi tror absolut ikke på 3 point i dette opgør til gæsterne fra Rumænien.

Nordmakedonien – Rumænien (1-0) = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Bonus…

To Top