Nyhed

Onsdagens La Liga Special Bonus på BN…

Dette opgør er ikke helt en bundgyser, men udeholdet ligger så langt nede, at der skal helt andre boller på suppen i forhold til at sikre en overlevelse. Vi tror ikke på at de får point overhovedet i dag.

Espanyol – Celta Vigo = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

Espanyol har stadig noget at spille for, med kun 4 point op til den sidste sjove plads, der giver adgang til Europa. Så der er masser af motivation hos Espanyol mandskabet.

Formen er også godkendt, i hvert fald når de t kommer til at spille foran egne fans. Her er det stort set kun de store hold der får point med hjem, men de øvrige normalvis taber. Det sker igen i dag.

*

Celta Vigo skal have fingeren ud af et vis hul, hvis de ikke skal ende som rosinen i pølseenden. Kun 3 point skiller dem fra fiaskoen og det kan man da også godt se på deres form og spil.

Det er blevet langt bedre og igen i seneste runde, hentede Celta alle 3 point, for ellers havde det set lidt sort ud. Men på udebane er det stadig helt sort. Kun 2 sejre i 16 udekampe skræmmer ingen hjemmehold og den 3. kommer helt sikkert ikke i dag.

Espanyol – Celta Vigo = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top