Bonus

Onsdagens La Liga Bonus på BettingNews…

Den spanske La Liga er igen ved at være oppe i omdrejninger, men der mangler stadig nogle runder før alle hold har spillet sig varme. De 2 valgte mandskaber er blandt de hold, der ikke er kommet helt igang endnu.

Real Sociedad – Celta Vigo = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

Real Sociedad har hentet 2 nederlag, senest 1-2 hjemme mod Real Madrid. Men de var faktisk godt med i det opgør. Måske spillede Real Madrid ikke på den største klinge, men Real Soceidad gav ikke madrilenerne særligt meget plads.

Real Sociedad er da også bedst hjemme, hvor de kun har tabt 4 opgør efter 15 kampe. Sociedad ligger stadig indenfor de europæiske placeringer, Men de 2 nederlag har sendt dem længere væk fra en evt. CL plads, som der nu er 5 point op til. Vi tror Sociedad rejser sig i dag og finder formen frem mod et hold der ikke er særlig gode ude.

*

Celta Vigo har 4 point ned til Mallorca som ligger lige under stregen og de fik en kærkommen sejr over Alaves på 6-0 hjemme. Kun sæsonens 6 sejr efter 30 kampe. Kun 1 af dem er hentet på udebane, så Celta skal håbe på en god periode, hvis de ikke skal spille med nedryknings spøgelset i omklædningsrummet.

Sidst Celta spillede ude fik de 0-0 mod Valladolid, som også slås for at overleve La Liga. Men det er sjældent at dagens hjemmehold forlader hjemmebanen uden at have scoret. Hjemmeholdet er det 3. mest scorende hold i ligaen. Vi tror heller ikke at Celta kan fedte sig til endnu en remis – så en smal hjemmesejr læner vi os op af på redaktionen.

Real Sociedad – Celta Vigo = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

To Top