Nyhed

Onsdagens Jule Frække Champions League valg…

Onsdagens sidste anbefaling er også hentet i Champions League og her er der tæt løb mellem de 3 nederste hold i gruppen. Manchester City har forlængst sikret sig 1. pladsen, så et nederlag i dag kan betyde fiasko.

Shaktar – Atalanta = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor de altid har markedets Højeste Odds…

Shaktar ligger nr. 2 med 6 point. 2 mere end dagens gæster fra Italien. Kun en sejr har Shaktar hentet og et var mod dagens gæster på udebane, med resultatet 2-1.  Men Shaktar er også gruppens bedste hjemmehold med 1 sejr og 2 gange remis.

Men Shaktar har også en yderst defensiv indstilling til kampen og det har både været godt og skidt indtil nu. Det var fint at tage til England og hente en remis på 1-1, men hjemme har man så kun hentet 1 point. Det var mod Din. Zagreb, er endte 2-2.

I dag kommer der et rigtigt godt hold på besøg og selv om Shaktar vandt det første opgør, så er det et helt andet Atalanta mandskab der møder op i dag. Både form og spil er løftet siden sidst.

*

Atalanta er netop inde i en god stime og er igen på vej frem i den italienske Serie A, som de startede så flot. Alle hold oplever formdyk og de fleste mister også point i den periode. Det skete for Atalanta, men formen er igen normal.

Med udesejre over et hold som Roma og en remis mod Napoli også på udebane, vidner om et mandskab der godt kan lide at spille på fremmed græs. I dag har de kniven for struben og det vil man kunne se på Atalanta.

Med tanke på hjemmeholdets styrke foran egne fans og deres defensive indstilling, så tror vi ikke meget på deres chancer. Atalanta er vandt til defensive mandskaber og er bare et bedre hold end det Østeuropæiske.

Shaktar – Atalanta = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor de altid har markedets Højeste Odds…

To Top