Nyhed

Onsdagens italienske semi-pro anbefaling…

Vi er sprunget et stykke ned i det italienske turneringssystem, til den række der i daglig tale kaldes for Serie C og det er fra gruppen A, kampen er hentet. Det svarer til 3. bedste niveau i Italien.

Novara – Pro Patria = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Novara har fikke fået mere succes i kampene, efter de rykkede ned fra Serie B efter sidste sæson. Kun i et enkelt opgør har der været succes. Det skal dog siges, at Novara kun har spillet 3 kampe og deres placering som nr. 14 er lidt misvisende.

Der er hold der har spillet både 5 og 6 kampe, så Novara ligger er gode grunde lidt bagefter. Vi vurderer dog, at dette er et af de opgør hvor de bør få succes. Især hjemme foran egne fans, der efterhånden gerne vil have deres forventninger indfriet.

*

Pro Patria vandt sæsonen første kamp og lige siden har det stået på nederlag. 5 kampe og 4 nederlag, samt en score på 4-8 er ikke god læsning for klubbens fans og Pro Patria er ved at være fast inventar på dette niveau.

3 af holdet kampe har været afviklet på udebane og de alle tabt. Men de selv har lukket 6 mål ind i disse 3 kampe, har de selv kun formået at score 2 gange. Vi ser de samme udfordringer gentage sig i aften og vi tror faktisk ikke de får scoret men, at Novara vinder til rent mål.

Novara – Pro Patria = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

To Top