Frække

Onsdagens italienske “Frækkert” på BN…

Og i Italien er der stadig turneringskampe i perioden her mellem jul og nytår og her har vi kastet vores kærlighed på et opgør fra den italienske Coppa Italia, hvor man vist roligt kan sige at det er et lokalopgør!

AC Milan – Inter = X = Odds 3,30
Spillet hvor du får indsatsen 3x tilbage at spille Xtra for…

AC Milan og gæsterne fra Inter har begge hjemmebane her på San Siro i Milano og på den måde kan man vist roligt at sige, at det er et ultra lokalopgør, hvor ingen af holdene har fordel af hjemmebanen, frem for den anden.

Milan er bedst hjemme, men har for tiden en lidt ujævn form og det er svært at vide om de stiller med det absolut stærkeste mandskab i dagens kamp. Det er der naturligvis stor sandsynlighed for, da vi er helt fremme ved kvartfinalerne i Coppa Italia.

*

Inter er inde i en god form i denne periode, men har også tendensen til at spille remis i alt for mange tilfælde. Den stor defensive fokus bevirker, at de ikke kommer lige så tit frem på banen, som hvis de spillede lidt mere frit.

Men de er med helt fremme i Serie A, så konceptet kan ikke være helt skidt og en typisk italiensk remis i dette opgør, ville ok heller ikke være overraskende for de fleste. 2 af de 3 seneste indbyrdes opgør er endt remis.

AC Milan – Inter = X = Odds 3,30
Spillet hvor du får indsatsen 3x tilbage at spille Xtra for…

To Top