Bonus

Onsdagens hollandske Bonus kamp…

I dette opgør er der 2 mandskaber der godt kan leve op til at være den “Flyvende hollænder”. For begge mandskaber er i en firrygende form og er med helt oppe hvor det er spændende for både klub, spiler og ikke mindst fans.

PSV – Alkmaar = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

PSV er tilbage på øverste hylde i hollandsk fodbold, efter en del sæsoner hvor det kun er blevet til lige ved og næsten. Men i denne sæson ser det ud til at de kan matche Ajax, som ellers har været de dominerende i en længere periode. Formen er også flyvende.

Ingen nederlag i de seneste 11 kampe, både EL og Æresdivisionen indregnet. De 9 af dem har givet sejr, Så både form og selvtillid ser ud til at gå op i en højere enhed i dag. Hjemme har de spillet 7 kampe og vundet dem alle. Sejr nr. 8 kommer i dag.

*

Alkmaar har faktisk også vist ganske gode takter og er da og med oppe i den sjove ende. Placeringen er nr. 5, med 27 point, som er 6 mindre end dagens hjemmehold. De har kun haft en svipser i denne sæson og det var hjemme mod Groningen. Så det var nok mest en kollektiv dårlig dag.

Hvis de skal tro på point er det vigtigt at alle spillere er oppe i gear og det skal de nok være. Men vi vurderer, at selv om Alkmaar har været rigtige godt med indtil videre, står de overfor en af sæsonens sværeste opgaver – som vi vurderer de ikke kan løse.

PSV – Alkmaar = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top