Sikre

Onsdagens franske Sikre kamp på BN…

Vi starter op i den bedste franske række Ligue1, hvor vi har fundet et opgør mellem 2 mandskaber der kæmper en brag kamp for at overleve rækken i denne sæson. Men gæsterne er i klart i den bedste form og i fremgang.

Nimes – Lorient = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Nimes har opnået 18 point efter de første 24 runder og har kun prøvet at vinde 5 gange i denne sæson. Men det er ikke hjemme de har hentet de fleste af deres point, det er faktisk på udebane. Kun 4 af de 18 point er hentet på eget græstæppe, efter en sejr og en remis.

Så man kan vist roligt påstå, at hjemmebanen ikke er deres yndlingsbane i denne sæson. Scoren på eget græstæppe er 12-27, hvilket svarer til et gennemsnit på næsten 1-2 pr. hjemmekamp. Vi vil ikke spå om måltallet i dette opgør, men vi tror simpelthen ikke på en sejr til Nimes.

*

Lorient har fået sat skub i formen og har i en periode og har ikke tabt i de seneste 5 ligakampe. Det er blevet til 3 sejre og 2 gange remis. Så Lorient har flyttet sig fra en håbløs placering i bunden, til nu at ligge lige over stregen. Vi kan ikke se hvorfor det ikke skulle fortsætte.

Selv om Lorinet ikke er specielt stærke på udebane, så har de trods alt ikke tabt de 2 seneste. Det er også værd at bemærke, at de har slået PSG og spillet remis mod Monaco i denne periode. Vi tror at den genvundne selvtillid vil give dem mindst det ene point i dag.

Nimes – Lorient = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top