Nyhed

Onsdagens franske jule Bonus på BettingNews…

Det varer lidt før den franske Ligue 1 går på juleferie, da der skal afvikles flere runder før jul end normalt, da turneringerne skal være færdige tidligere grundet EM 2020. Vi har en god fidus til gæsterne der igen grad er ved at vende tilbage til storhedsformen – dog langsomt.

Toulouse – Monaco = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Toulouse er pressede i denne sæson og ligner et hold der vil dratte ned i Ligue 2 efter denne sæson. Den nuværende placering er nr. 19 og det er nr. 19 og 20, der ryger direkte ud af rækken. Der er dog kun 2 point op til nr. 18, som skal ud en kvalkamp mod nr. 3 fra Ligue 2 for at overleve.

14 kampe og en score på 15-27, det svarer til ca. 1-2 i hver kamp og så er det svært at tro på succes. Men ikke kun placeringen er er skidt og formen sejler temmelig meget. 5 point i deres 10 seneste kampe vidner om et hold der ligger i en alt for høj række. Vi tror ikke på dem i dag.

*

Monaco har selv haft en skidt periode på flere sæsoner, men er igen ved at finde gejsten go formen frem. Med det mandskab de har bør de også være med i den øverste del af tabellen.

Men de har deres hyr med at fastholde en kontinuitet der giver point hele tiden. Men formen er rigtig god og når Monaco møder de mindre gode hold, så er der ikke tvivl om udfaldet. De får endnu 3 point til tabellen i dag.

Toulouse – Monaco = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top