Nyhed

Onsdagens franske Frækkert på BN…

Vi har i dagens “Bonus” kategori hentet opgøret i den bedste franske række. Vi mener helt klart, at Bookmakerne har lagt en gave til os Bettere. Udfaldet af dette opgør virker ret oplagt og alligevel er odds’et vildt højt!!!

Nimes – Rennes = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Nimes er inde i en forfærdelig fase og også position i ligaen. De seneste 5 kampe har kun givet 1 point og en score på 2-15. Nimes har hverken holdet eller spillet til at overleve rækken. Placeringen er da også næstsidst.

De 2 nederste hold ryger direkte ned og Nimes har 5 point op til det mandskab der ligger 3. sidst. Hjemme har de prøvet at vinde 2 gange, bl.a mod nr. sidst Toulouse der har samme pointtal som Nimes. 

Med rækkens ringeste form ser vi ikke hjemmebanen som nogen fordel i dette opgør. Gæsterne har europæisk niveau og Nimes har ikke engang niveau til Ligue 1. De ryger tilbage hvor de kom fra før sæsonen, nemlig Ligue 2. De får intet ud af dagens opgør og taber igen foran egne fans.

*

Rennes er inde i en rigtig god periode og er sammen med PSG det mest formstærke mandskab. 5 sejre i streg plus en sejr over italienske Lazio i EL. Jo, Rennes har en af de rigtig gode sæsoner og deres placering som nr 3 er fuld fortjent.

Efter en kort pause skal de igen til det i Frankrig og ingen tvivl om, at med det mandskab de kan stille i opgøret, er de klasser bedre end hjemmeholdet. Sejren blive endda på mere end 1 mål vurderer vil på redaktionen.

Nimes – Rennes = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top