Frække

Onsdagens franske “Frækkert” med god smag…

Ud over lingeri, overfedet andelever, smukke kvinder og Eiffeltårnet – så har de også en fodboldturnering, som gør det ganske godt. Det er en blanding af den bedste og næstbedste række i denne nedryknings finale.

AC Ajaccio – Toulouse = 1X = Odds 3,10
Spillet hos den nye Bookie med den fee startbonus…

AC Ajaccio startede sæsonen lidt trægt i den næstbedste række Ligue 2, men fik sat et stabilt og sammenhængende forløb op i den sidste halvdel. Så denne ekstra plads der er at spille om, har de fuldt fortjent og vi mener også at de har niveau til minimum at drille gæsterne.

Hjemme på François Coty i Ajaccio er de traditionelt gode og med et selvtillidsfuldt hjemmepublikum og et meget motiveret mandskab, der kun har haft optur i lang tid, giver dem megen tiltro.

Set over de to kampe vil det også overraske os på redaktionen, hvis de rykker op – men i dette første af to opgør, er vi sikre på, at de kommer til at drille Toulouse.

*

Toulouse har været pinlige når det kommer til udebane i denne sæson, i den bedste franske række Ligue 1. 11 point ud af 57 mulige skræmmer ingen, heller ikke de gode hold fra Ligue 2.

De vandt den sidste turneringskamp hjemme, men det var til et Giungamp mandskab der allerede havde både badetøfler og solbriller på – og alligevel vandt de kun med 2-1.

I dag er det et helt andet sultent mandskab og selv om de til dagligt har spillet et niveau under, så er det altid svært med opturs hold, der ikke rigtig ved hvornår modstanderne er bedre og bare spiller godt fodbold. Vi tror ikke på Toulouse i det første opgør.

AC Ajaccio – Toulouse = 1X = Odds 3,10
Spillet hos den nye Bookie med den fee startbonus…

To Top