Nyhed

Onsdagens franske bonus spil på BN…

Udvalget er jo ikke himmelråbende i dag og dagens sidste anbefaling i kategorien Bonus, er den eneste kamp tilbage vi mener det er værd at smide noget guld efter. Det er fransk når det bedst – i hvert fald når det kommer til niveau – men holdene er fra den tunge ende.

St. Etienne – Metz = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du logger på…

St. Etienne er lidt svære at blive kloge på. Vi synes på redaktionen at de har et kompetent mandskab, men de vil ligesom ikke rigtigt springe ud. I dag står de så overfor en modstander der i den grad vil kunne måle, om de kun skal være fyld i denne sæson.

Selv om der ikke er nogen kampe der er sikre, så bør St. Etienne hente alle 3 point hjemme foran egne fans. Det er trods alt her de henter langt de fleste og de er da også stadig ubesejrede hjemme. Men det har været 2X remis – i dag kommer den første sejr.

*

Metz har haft det svært i denne sæson og det er tydeligt at se, at de først skal til at lære at spille på det bedste niveau. De mangler kynisme og mod – og laver også stadig for mange fejl, når bolden er i egne fødder – men de ved det godt selv og arbejder med det.

Havde det ikke været fordi det var på udebane, så ville vi ikke være så sikre på, at Metz nødvendigvis ville tabe – men på udebane er de alt for usikre og for stereotype i deres spil. Det bliver straffet endnu gang og de rejser hjem uden point.

St. Etienne – Metz = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top