Frække

Onsdagens Frækkert på BettingNews…

Omkring dagens sidste anbefaling i kategorien “Frækkert”, er der nok en del der vil mene at den måske lige er fræk nok. Men vores mavefornemmelser og den klare tendens, mener vi helt klart er værd at gå efter – til et fedt odds.

Preston – Millwall = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..

Preston er placeret lige under midten i Championship og har svært ved at finde formen og et konstant niveau. På udebane hvor de ikke skal styre spillet er det faktisk gået rigtigt godt, og det er da også på udebane at deres sejre er kommet.

Men det er hjemmebanen der sejler indtil videre. 3 kampe og 3 nederlag til hold der er ringere spillende end Millwall og lavere placeret. De virker nervøse når de skal være spilstyrende og laver alt for mange opspilsfejl – der koster i egen ende. Der er intet der tyder på, at det er ændret til dagens kamp.

*

Millwall ligger godt til i Championship indtil videre og har da også kun tabt 1 opgør på udebane til Swansea. Der mangler dog lidt spræl i offensiven, især når de spiller hjemme. Derfor har de også en lav score foran egne tomme tribuner. På udebane er de mere årvågne.

Selv om Millwall ikke er blandt de bedste udehold, så har de vundet 2 ud af 3 kampe på fremmed græs. Formen er god og med tanke på det hjemmebanekompleks, som Preston går og slås med – så øjner vi muligheden for at godt spil og et godt afkast.

Preston – Millwall = 2 = Odds 3,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..

To Top