Frække

Onsdagens “Frækkert” fra redaktionen på BN…

Dagens “Frækkert” er hentet i nærmiljøet, nemlig den danske Pokal, som i daglig tale går under “Landspokalen” og her har vi fundet et interessant opgør, hvor det højest rangerende hold også må tænke i prioriteter.

Hvidovre – Helsingør = 1X = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Pokal-Bonus…

Hvidovre fører deres gruppe i 2. division og har allerede slået et godt hul ned til nummer 2 på 5 point efter 7 kampe. Hvidovre er blandt favoritterne til at rykke op i 1. division i år og er godt på vej der til allerede.

Deres hul på 5 point giver dem ro til at flytte fokus til pokalen og dagens kamp på hjemmebane mod superliga debutanterne fra helsingør.

Hvidovre har spillet rigtig gode kampe og har ikke tabt på hjemmebane de sidste 9 gange de har haft gæster hvor de har vundet de 8 afgangene. De er varme og de spiller med selvtillid og tingene fungere rigtig godt for dem i øjeblikket.

*

Helsingør er kommet ned på jorden igen efter en super start i superligaen hvor de i starten red på en bølge som nu er eppet ud. Så sent som i weekenden fik de en røvfuld på hjemmebane på 4-0 til et ustabilt FCK hold.

3 af Helsingørs seneste 5 udekampe er tabt. Lyngby og Silkeborg som begge holder til i den nederste halvdel af rækken (Lyngby ligger næstsidst) slog dem med 3-1 og 4-1.

Det viser at Helsingør mangler lidt for at være med i den bedste danske række og mest af alt er at måle med de bedste hold i 1. division endnu, hvilket meget vel kan placere den i samme række som dagens modstandere i næste sæson.

Der er ingen tvivl om at Helsingør vil kæmpe med atl hvad de har for at undgå nedrykning og for at holde fokus 100% på overlevelse i landets bedste række må pokalen blive ned prioriteret betydeligt og fokus allerede ligge primært på kampen mod Horsens om 3 dage.

Hvidovre – Helsingør = 1X = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Pokal-Bonus…

To Top