Nyhed

Onsdagens “Frækkert” fra Premier League…

Også dagens sidste anbefaling er med et af topholdene mod et af de bedre hold i sæsonen på udebane. Så den er bestemt ikke så oplagt, men vi har dog alligevel en favorit.

Crystal Palace – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

Crystal Palace har haft en fin sæson indtil videre, men er ved at være lidt slidte i betrækket. Der er mange skader og med en trup med så få stjerner, er det en dyr fornøjelse.

Mindst 6 spillere har meldt helt fra og et par stykker vil blive prøvet her til formiddag. Så de er ramt lidt på manchetterne i denne periode, men alligevel er det ikke så ringe endda, mht.resultater.

På udebane gør det det faktisk rigtigt fint, men hjemme i London på Selhurst Park, har det ikke været en god sæson. Kun 3 sejre er det blevet til efter 13 kampe foran egne fans. Den 4 sejr kommer helt sikkert ikke i dag.

*

Manchester Utd. er stadig brandvarme og har stadig kun 1 nederlag t se tilbage på, efter Solskjaer overtog truppen efter Mourinho. Så det er en trup med masser af selvtillid, men som dog er ved at være ramt af en del skader.

Men truppen er dog så bred, med masser af kompetente spillere, så de kan stadig stille med et super mandskab, selv om der er 6-7 spillere ude med skader.

Manchester Utd. har vundet de seneste 7 kampe de har spillet på fremmed græs i alle turneringer og de virker faktisk en kende bedre ude end hjemme. Derfor tror vi da også mest på gæsterne i dagens opgør, sm bare er et bedre mandskab med en bedre form.

Crystal Palace – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top