Nyhed

Onsdagens “Frækkert” fra Ligue 1 i Frankrig…

Vi har valgt dette opgør, fordi det ene mandskab nærmest er et lazaret og har et hav af spillere på skadeslisten op til dagens opgør. Der oveni spiller de så på udebane, så selv om den bliver tæt tror vi bestemt på en hjemmesejr.

Nimes – Angers = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning på spil…

Nimes er et jævnt hold på det bedste franske niveau og gør det rimeligt både ude og hjemme. De scorer fornuftigt med mål – 27 efter 20 kampe, men defensiven har så lukket 29 mål ind og så vinder man ingen rækker.

Det er meget enten eller når Nimes spiller, så vi skal ikke tænke i remis. Formen er tilfredsstillende og når man så tillægger udeholdets evner på udebane, som er nærmest til grin – så er der kun et udfald på dette opgør.

*

Angers har et skadesproblem, som er begyndt at gøre ondt og koste point. Ikke mindre end 7 mand der alle kunne starte inde, sidder ude med skader. 2 af dem vil blive prøvet på dagen, men de har selv meldt ud at de ikke rigtigt tror på dem.

I forvejen er de ikke særligt bevendte på fremmed græs, så når man tillægger dette de mange skader, så ligner det en meget tung dag på kontoret. De vandt dog seneste hjemmekamp, men den blev også dyr på skadesfronten – i dag får de ingen point.

Nimes – Angers = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning på spil…

To Top