Frække

Onsdagens “Frækkert” fra League One…

Vi har fundet et forholdsvis godt spil i den engelske League One, hvor vi mener at Bookmakerne har været dejligt rundhåndet ved Odds sætningen, da vi mener at det valgte odds er alt for højt i forhold til mulighederne.

Oldham – Wallsall = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du for din indsats 3-Doblet til at spille for…

Oldham ligger placeret som nr. 19., som er en plads ringere end dagens gæster fra Wallsall og med 3 point op. Men der er kun 2 point ned til holdet lige under stregen, så der er ikke plads til så meget slinger i valsen.

Men Oldham har vist stigende form på det seneste og især hjemme får de igen point. 4 af de seneste 6 hjemmekampe er vundet og de 2 øvrige er tabt. De tabte var til tophold og det kan man jo ikke dagens gæster.

*

Wallsall fik en sjælden sejr hjemme i sidste runde, men her er det p udebane og det har bestemt ikke været deres kop the i denne sæson. 4 sejre i 19 kampe og en score på 21-30, er bestemt ikke prangende.

Når man så tillægger en elendig form med 2 sejre i 8 kampe og alle de øvrige tabt, det er stort set modsat af hjemmeholdet. Bolden er rund, men det tror vi ikke vil gavne Wallsall i dette opgør, som rejser hjem med endnu et udebane nederlag.

Oldham – Wallsall = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du for din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top