Nyhed

Onsdagens Frækkert fra Englands Championship…

Vi slutter af et stykke fra Champions League hymne og spotlight og drager over i den næstbedste engelske række Championship, hvor vi fornemmer en artig overraskelse i mange andres øjne, men ikke i redaktionens.

Cardiff – QPR = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som ny Bruger…

Cardiff er ikke oppe og ringe, men er bestemt heller ikke ved at falde fra hinanden. Men de har det svært med at afgøre kampene og kommer for tit bagud, hvilket gør at det er lidt op af bakke i kampene.

Det er den defensive del af holdet er ikke er balanceret endnu og laver for mange fejl. I dag er der så et par af de bedre forsvars spiller ude, hvilket ikke hjælper på sisutationen.

Cardiff er normalt et godt hjemmehold og det har de også været indtil nu. Men med tanke på gæsternes styrke og form og de problemer som Cardiff står med – så fornemmer vi en artig overraskelse her og et nederlag til hjemmeholdet.

*

QPR har virkelig fået fart på maskinen og er efter en lidt skidt start, et af de absolut mest formstærke mandskaber. Men det er faktisk ikke hjemme at de er bedst. Senest tabte de da også foran egne fans til Middlesbrough.

Ude har de vundet 3 ud af 4 kampe og scoret 6 mål. Det viser at de er gået hen og blevet et godt omstillingsmandskab, der hurtigt kan vende spillet. Et løft på hjemmebanen og de vil være med helt fremme.

Der er dog kun 3 point op til toppen, så det er ikke så langt væk. Ud af de seneste 5 gange hvor QPR har været på besøg i Cardiff, har de kun tabt en gang og vundet 2 af dem. Så de har det og spiller godt i havnebyen.

Cardiff – QPR = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som ny Bruger…

To Top