Frække

Onsdagens “Frækkert” fra England…

Vi slutter af i England, som i nogle rækker allerede er i gang med de vigtige kvalifikationskampe om oprykning til højere niveau. Det er netop et af disse opgør vi har nørdet lidt omkring fra Vanarama National Liga Nord.

Kidderminster – Bradford PA = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Kidderminster endte som nr. 4, lige udenfor de pladser der giver direkte oprykning. Formen har været god længe, men det virkede en smule som om, at den dalede mod slutningen. De sidste 2 kampe foran egne fans gav kun 1 point.

Den sidste var et nederlag og det var til dagens gæster på 1-2, så der er selvfølgelig en revanche til gode. Men her er det alt eller intet det gælder, så der skal helt andre boller på suppen, hvis man vil videre.

Men de har lidt udfordringer med netop Bradford, da begge kampe i den indeværende sæson endte med pointtab. Det blev til et nederlag og en remis. Vi tror ikke på en sejr i dag, men muligheden for en remis er helt klart til stede.

*

Bradford PA sluttede rækken som det absolut mest formstærke mandskab. De sidste 5 kampe blev vundet og det gav dem lige præcis den sidste kvalifikations plads. Så de er helt klar til denne fase.

Ligeledes afsluttede de sæsonen med at vinde hos netop dagens hjemmehold og det giver naturligvis selvtillid og troen på, at de kan gøre det igen. Vi tror på en målfattig kamp og findes der en vinder er det Bradford med en enkelt pind.

Kidderminster – Bradford PA = X2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top