Frække

Onsdagens Frækkert fra engelske Championship…

Vi slutter denne onsdag af med et opgør fra den næstbedste engelske række Championship. Her er det 2 af de bedre hol der mødes om de vigtige point. Dog er dagens gæster faldet helt forfærdeligt i form og glider længere og længere væk fra toppen. Vi tror det fortsætter i dag.

Swansea – Reading = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens højeste Odds…

Swansea ligger med helt fremme i Championship og har haft en længere god periode. Det er udebanen som lige skal løftes en smule mere, så vil de helt klart spille med om en direkte oprykning til Premier League. Men det er kun 3 kampe de har tabt på fremmed græs, så det er ikke så meget der mangler.

Hjemme på Liberty Stadium er de habile som de plejer og har da også kun tabt et enkelt opgør. Scoren på 13-4 indikerer da også at her bliver der ikke givet ved dørene. Vi skal helt tilbage til midten af oktober for, at finde det seneste nederlag hjemme og det kommer heller ikke til at ske i dag.

*

Reading var rigtigt godt med i starten og buldrede der ud af. Men det er der sat en brat stopper for, med en længere periode med en form der har svinget fra middelmådig til ringe. 3 sejre i de 10 seneste kampe og halvdelene r endt med nederlag.

På udebane har det været meget ujævnt og i starten vandt Reading en del kampe på udebane. Men på det seneste er det stort set kun blevet til nederlag og remis. Vi ved selvfølgelig godt, at dette er den stramme periode med de mange kampe og remis helt klart er en mulighed. Men den ringe form hos Reading får os helt klart til, at se Swansea som favorit til at vinde.

Swansea – Reading = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens højeste Odds…

To Top