Nyhed

Onsdagens Frækkert fra den belgiske Jupiler League…

Vi er taget til Belgiens bedste række Jupiler League, hvor det er rækkens nr. 1 og nr. 4, der her tørner sammen. Vi er ikke helt på Bookmakernes side i vores anbefaling af resultatet i dette opgør – men vi tager dog en gardering med.

Charleroi – Cl. Brügge = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Charleroi er et af de bedste hjemmehold i Belgien og er også inde i en ganske glimrende form i denne periode. Det er sjældent de taber hjemme og det er da også kun sket 2 gange i denne sæson. I dag er det så topholdet der kommer på besøg og udfordre Charleroi’s hjemmebane.

Club Brügge har et lille overtag i indbyrdes kampe i Charleroi’s hjemmebane, men senest de besøgte Stade du Pays, fik Charleroi en sejr på 2-1. Det vil igen bliver et tæt opgør, som de fleste af deres opgør og vi tror på, at der ligger mindst 1 point og venter.

*

Cl. Brügge er et godt hold og fører Jupiler League med 10 point ned til nr. 2 og 12 point ned til dagens hjemmehold. Kun 1 kamp er tabt i Belgiens bedste række i denne sæson  og 4 er spillet remis. I den seneste runde af pokalen fik de kun 1-1 hjemme i den første kamp af 2.

De virker også en smule trætte af denne sæson lidt mere pressede program, grundet EM til sommer. Så de er bestemt til at tale med i denne periode, inden det igen går løs i Europa League, hvor de røg over efter kun at være blevet nr. 3. Vi ved den er lige på kanten af småt brændbart, men vi fornemmer mindst det ene point til hjemmeholdet.

Charleroi – Cl. Brügge = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top