Nyhed

Onsdagens “Frækkert” fra Coupe de la Ligue…

Onsdagens sidste anbefaling er også et pokalopgør og denne gang ved vi godt, at vi går lige til kanten af småt brændbart. Men vi har bare en rigtig god mavefornemmelse og selvfølgelig også en begrundelse for, at vi vælger denne anbefaling.

Strasbourg – Bordeaux = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

Strasbourg har ikke tabt sidden den 15. december til andre end PSG, i de 8 kampe der efterfølgende er blevet spillet. Men modsat vundet dem alle sammen. Her er der tale om hold som Marseille, Nice, Monaco og Lyon.

Så Strasbourg er et hold med masser af selvtillid og god form. Dagens gæster var seneste på besøg i lørdags på samme bane og her vandt Strasbourg med 1-0. Faktisk kunne de godt have vundet med mere.

Pokal er noget andet, men med tanke på hjemmeholdets nuværende form og selvtillid, samt den seneste sejr mod samme hold – så virker det meget sandsynligt, at de vinder igen.

*

Bordeaux har haft en noget blandet sæson, men har nu chancen for at få lidt succes, hvis de kan gå hele vejen i den “lille pokal” turnering. For deres nuværnde placering midt i Ligue 1, vil ikke give noget til sidst.

Så i redaktionens øjne er deres eneste mulighed for europæisk deltagelse i næste sæson, hvis de ender med pokalen i denne turnering, efter finalen er afviklet – eller tabe til PSG, der alligevel vil ryge i CL, og på den måde snige sig med.

Strasbourg – Bordeaux = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

To Top