Nyhed

Onsdagens “Frækkert” fra CL Super kamp…

Dagens sidste anbefaling er også hentet i den prestigesfyldte turnering Champions League, hvor vi har fundet et opgør med en storfavorit vi tror skuffer en smule i denne sæsons udgave.

Benfica – Bayern München = 1X = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette opgør…

Benfica har fået sat en rigtig god trup sammen til denne sæson, med flere fornuftige indkøb. Og for en gangs skyld er de også kommet godt fra start i den hjemlige liga – hvilket i flere sæsoner har været en udfordring.

De sendte både PAOK og Fenerbahce ud af turneringen uden det store besvær, men så enkelt er udfordringen ikke denne aften. Men vi fornemmer helt klart at Benfica har et mandskab der på hjemmebane godt kan matche de tyske mestre.

*

Bayern München er ikke helt å suveræne som de har været igennem mange sæsoner – men det betyder heller ikke at de er blevet svage. Men de viste i sidste sæson en mere menneskelig side og den virker ikke til at være forsvundet.

Det var især på den internationale scene, at de var mere udfordret end ellers og vi synes heller ikke at mandskabet er lige så stærkt som det burde være, med deres økonomi og omdømme.

Vi er ret overbeviste om et tæt opgør og med et odds på Dobbelt-Chancen til over 2,50, er bestemt værd at satse på – især med det mandskab Benfica disker op i denne sæson.

Benfica – Bayern München = 1X = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette opgør…

To Top