Nyhed

Onsdagens Frækkert fra CL gruppespillet…

Vi afslutter også onsdagen i Champions League’s gruppespil, hvo vi godt ved at den godt kan være lige på kanten. Men vi ser både en negativ tendens og en positiv tendens hos de respektive mandskaber og det tror vi er udslagsgivende.

Benfica – Lyon = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du kan spille uden NemID…

Benfica ligger sidst i gruppen med overhovedet ingen point. Det har overrasket os lidt på redaktionen, men der succes i den hjemlige liga, har de haft svært ved at overfører til CLs gruppespil.

Holdet burde være erfarne nok til at deltage i denne turnering, men de virker en smule lammet når det er CL. de optræder i. Vi tror de får det svært i aften, selv om det er sidste udkald – vi tror ikke på en hjemmesejr.

*

Lyon har det bedre i CL end i den hjemlige liga. I Frankring slider de lidt med formen, men det virker også som om, at de prioritere i forhold til CL kampene. Her har de til gengæld gjort god figur og er stadig ubesejrede,

Spillede remis 1-1 hjemme mod Zenit og slog så efterfølgende Leipzig på udebane med 0-2. Det gør man kun hvis man har et stærkt mandskab. Har de samme spil med over i dette opgør, så tror vi ikke at Benfica kan holde stand og taber det 3. opgør på stribe.

Ved at den er lige på kanten…!

Benfica – Lyon = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du kan spille uden NemID…

To Top