Frække

Onsdagens “Frækkert” fra Championship…

Vi har i denne anbefaling nørdet lidt i den engelske Championship, som betragtes som den mest attraktive sekundarække i verden – det er i hvert fald den hvor der gives de højeste lønninger, på næstbedste niveau.

Bradford – Wigan = 2 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Bradford sejler i denne periode. Fra at have ligget lunt blandt opryknings kandidaterne er de nu dalet ned i sumpen og ligger placeret som nr. 10., med 4 point op til hvor det er sjovt. De har godt nok en kamp i hånden i forhold til holdene over sig.

Men hvad hjælper det, når formen er så ringe som den er i denne periode. Vi skal hele 10 kampe tilbage for at finde den seneste og i de 9 efterfølgende kampe er kun 2 kampe endt remis. Nej de kan lige så godt gå på sommerferie nu – hvilket det også ser ud til.

*

Wigan har været en del ustabile i den senere periode, men har dog kun tabt 2 kampe, når man ser 10 kampe bagud. Det er både på hjemme og udebane, at de holder et godt niveau.

Kun 3 udekampe er tabt i sæsonen og kun 2 er endt remis, efter 15 kampe på fremmed græs. Så de har masser at have troen i, når de træder ind på Valley Parade i Bradford og vi tror på redaktionen, at troen giver 3 point i dag.

Bradford – Wigan = 2 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top