Nyhed

Onsdagens “Frækkert” fra Championship…

Vi hopper over i Championship med dagens sidste anbefaling, som er dagens “Frækkert”. Vi synes at Bookierne har været ret rundhåndede med det odds de har sat på det valgte opgør.

Derby – Millwall = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal…

Derby har haft en godkendt sæson indtil nu og er da også med der hvor der er masser af muligheder for succes. Den 7. plads de ligger på er lige udenfor de sjove placeringer.

Men med en kamp hånden, så vil en sejr i dag løfte dem om på den rigtige side. Den mulighed anser vi for rimelig stor, når vi ser samlet på de 2 mandskaber. Formen er helt forskellige hos de 2 mandskaber.

Derby er bedst hjemme og i den bedste form, så det er 2 parametre der kan bruges til noget. Vi skal også en del år tilbage for at finde en udesejr ellers er det meget normalt at hjemmeholdet vinder.

Vi tager foræringen fra Bookierne og spiller på en hjemmesejr, som vi forlængst havde udset os i starten af ugen.

*

Millwall er i en ringe form. Måske ikke katastrofal, men det er bestemt ikke noget at skrive hjem om. I FA Cup’en går det overraskende som smurt, men i ligaen “stinker” det lidt for meget.

3 point efter 3 gange remis i deres seneste 5 kampe slår ingen mand af hesten. Med deres placering som nr. 20, er de kun 2 pladser fra fiaskoen. Men det er ikke på udebane de henter deres point.

Kun 1 sejr efter 15 kampe siger en hel del. Og scoreren på 14-27 siger resten. Så et nederlag på 1-2 er bestemt ikke usandsynligt. Men et nederlag kommer der helt sikkert – til et fedt odds.

Derby – Millwall = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal…

To Top