Frække

Onsdagens “Frækkert” fra Champions League…

Det er onsdag og det betyder selvfølgelig, at der er Champions League og et par rigtige seværdige kampe i fjerneren i aften. Vi har naturligvis udvalgt vores opgør og har en lille fidus til, at får en gedigen overraskelse.

Tottenham – Juventus = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

Tottenham er steppet en tak op i denne sæson rent internationalt og ikke mange havde forventet, at de rent faktisk havde en chance mod Juventus. Men med 2-2 i det første opgør, står Tottenham faktisk en smule bedre end gæsterne.

Hjemme på den midlertidige hjemmebane Wembley har de vist sig at være rigtigt svære at hamle op med. Men Wembley oser også af historie og store oplevelser – så det er nok i sig selv et fedt sted at spille.

Formen er intakt og fokus er også til stede, både i den hjemlige Premier League og i CL. Vi tror ikke på, at Tottenham er færdige i turneringen og nogle vil blive lidt overrasket, når de har sendt Juventus ud af CL.

*

Juventus har vist små svaghedstegn i denne sæson og har ikke haft den samme suverænitet som tidligere. I den hjemlige liga slås med med Napoli om Mesterskabet. De ligger foran med et enkelt point, men har også spillet en kamp mere.

Så det er et Juventus hold der er til at tale med og i er det dem der skal vise storspillet frem, da Tottenham kan være en smule mere defensivt orienteret – noget som Juventus sikkert havde håbet på de skulle være.

Det vil være en overraskelse når Tottenham har sendt Juventus hjem og ud af CL og med den form og et langt mere stabilt spil på den internationale scene – så tror vi på overraskelsen på redaktionen.

Tottenham – Juventus = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

To Top