Frække

Onsdagens Frækkert fra Champions League…

Det er onsdag og det betyder, at der også er kampe i den bedste europæiske turnering Champions League. Og her er de 2 af de kandidater der bejler til den endelige triumf, der møder hinanden allerede i 1/4. Og som turneringen er skruet sammen, vil en af disse 2 mandskaber forlade turneringen, efter disse 2 kampe. Men hvem det bliver tør vi ikke spå om.

Bayern München – PSG = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Bayern München topper den tyske Bundesliga, ligesom dagens gæster topper deres nationale liga. Så der er ingen tvivl om, at det er et stormøde mellem 2 stolte giganter. Vi tror for begge holds vedkommende, at de skal afgøre det på hjemmebanen og her er tyskerne utroligt stærke og kompetente. Det sker ret sjældent, at Bayern München må forlade banen som tabere hjemme på Allianz Arena. Det er da heller ikke tilfældet i denne sæson i nogle af de turneringer de har deltaget i.

Så vi vurderer at de igen vil vinde hjemme på Allianz Arena og så er det spørgsmålet om sejren er stor nok, eller de kan hente et enkelt point i Paris. Gode mandskaber som Atl. Madrid og Dortmund har begge tabt og der blev scoret 4 gange mod begge mandskaber. Mon ikke også at tyskerne vinder med et par mål i dag. Vi spiller dog bare på den rene sejr.

*

PSG er tilbage i toppen af den franske Ligue 1, efter en noget ujævn sæson. Men topholdet fra Lille har også haft en ujævn periode og derfor har PSG kunnet arbejde sig tilbage på 1. pladsen. Men vi syntes at holdet begynder at udvise træthed og det er da også forståligt. For der er rigtigt mange landsholdsspillere i truppen og med tanke på, at PSG stadig er med i alle turneringer, så er slidtagen begyndt at sætte sig.

Selvfølgelig skal PSG nok finde en stærk opstilling og koncept. Men når vi når hen i den 2. halvleg og tyskerne fortsætter deres konstante pres – så fornemmer vi, at PSG vil begynde at lave fejl, grundet slidtagen. Vi ved jo, at tyske hold kæmper i alle 90 minutter og langt ind i overtiden. Vi tror ikke på PSG i dag,

Bayern München – PSG = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top