Frække

Onsdagens Frækkert fra Champions League…

Vi slutter med en Frækkert fra Champions League og igen er der nok nogle der syntes at vi ser helt forkert på dette opgør. Men vi syntes at vi har nogle plausible grunde til, at foretage netop det valg der er blevet taget i denne anbefaling.

Atalanta – PSG = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor du får Højeste CL Bonus at spille for…

Atalanta er noget overraskende langt for nogle, men de har et mandskab i denne sæson, som kan måle sig med de bedste. Deres 3. plads i Serie A lignede længe noget der kunne have givet en 2. plads, men de faldt en smule sammen til sidst. Og skader var en del af årsagen.

De er ikke til stede i dag og Atalanta’s manager kan vælge og vrage blandt sine spillere. At kampen spilles på neutral bane mener vi ikke er et minus for Atalanta, da de spiller på stort set samme måde, uanset om de er ude eller hjemme. I dag tror vi dog ikke på så mange mål – men til gengæld en smal Atalanta sejr.

*

PSG har ikke haft samme tilløb til Play-Offs i Champions League i denne sæson og har ikke kunnet opbygge en rytme der fik formen til at kulminere i denne periode – for ingen havde planlagt Corvid-19. Vi syntes ikke at PSG er helt deroppe hvor de plejer at være i Play-Offs perioden.

Senest tabte de pokalfinalen til Lyon, godt nok efter straffe – men der var indikationer på, at spillet ikke var helt i top. En træningskamp mod holdet fra Schaux der blev vundet med 1-0, viste heller ikke et løft af spillet. Så vi tror at de måske kan fedte sig en remis hjem, men er Atalanta i spillehumør, så taber PSG.

Atalanta – PSG = 1 = Odds 2,85
Spillet hvor du får Højeste CL Bonus at spille for…

To Top