Frække

Onsdagens “Frækkert” fra Champions League…

Også dagens 3. og sidste anbefaling er hentet fra den prestigefyldte turnering Champions League, og igen er det et opgør med et Skandinavisk hold, som vi tror vil fedte sig videre med lidt held i sprøjten.

HJK – BATE = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får den bedste LIVEStreamning på Sport…

HJK fra Finaland er det bedste hold på disse kanter og HJK har da også ligget i toppen i næsten alt evighed. Og vi vurderer på redaktionen at den optur de har, nok skal føre dem videre til næste runde.

På internationalt plan er HJK ikke noget særligt, men de matchede hviderusserne i det første opgør og det var trods alt på fremmed græs. Der skal selvfølgelig noget held til og en remis ligger lige for – men vi tror på heldet i finnerne.

*

BATE fra Hviderusland er et jævnt godt hold, men virker ikke til at være blevet klar, til disse Play Offs kampe, som kan sende dem ind i hovedturneringen til Champions League.

De har lidt svært ved at score og finnerne har vist, at de på hjemmebane er rigtige svære at score imod. Så får de ikke hul på bylden Helsinki, så slutter deres internationale drømme allerede i aften. Vi tror det ender som et mareridt for rumænerne.

HJK – BATE = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får den bedste LIVEStreamning på Sport…

To Top