Frække

Onsdagens “Frækkert” fra BNs panel…

Dagens “Frækkert” har vi hentet i den del af Europa hvor varmen stadig er til stede og har hærget hele sommeren, hvilket har medført store problemer for den portugisiske befolkning – hvor det er Segunda Liga der lægger kamp til.

Nacional – Sporting B. = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på Bookmaker markedet…

Nacional er godt med fremme i den næstbedste række i Portugal, hvor man er placeret som nr. 5, med kun 4-5 point op til de 2 sjove pladser der giver oprykning.

Hjemme har de kun haft en off-dag, hvor de tabte med hele 0-4 til Real SC. Men i de øvrige 4 kampe er der hentet 10 point og en score på 8-2. Så har de ikke en off-dag igen, vinder de overbevisende.

*

Sporting B er faldet helt vildt i niveau og er blandt de hold med rækkens ringeste form. Kun 1 sejr i deres seneste 4 kampe er det blevet til og det er ikke helt godt nok, selv om det er en talenttrup der spilles med.

Ude er det kun blevet til 1 sejr og det var helt tilbage i starten. I mellemtiden har man opnået en enkelt remis og de øvrige kampe er alle tabt. De seneste 3 udekampe har budt på en score på 3-10!

Vi tror heller ikke på dem i dag, mod et kompetent og formstærkt mandskab, som Nacional er i denne periode og vi er overbeviste om en hjemmesejr på Estádio da Madeira i Funchal.

Nacional – Sporting B. = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på Bookmaker markedet…

To Top