Frække

Onsdagens “Frækkert” fra BNs panel…

Det er jo ikke fordi man behøver at stå tidligt op for, at gå igennem dagens spille tilbud fra Bookmakerne, for der er bestemt ikke meget at vælge imellem – men vi har dog fundet endnu en anbefaling fra den belgiske Proximus League.

Westerlo – St. Gilloise = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens “Frækkeste” Bonus på markedet…

Westerlo fik en lidt utilpas start på sæsonen, som nedrykkere, men efter et par skadede spillere er blevet klar, har tingene vendt sig i en positiv retning. Man har ikke tabt siden 3. runde i turneringen, efter et udlæg på 1 point efter 3. kampe.

Sidenhen har Westerlo hentet 9 point i de efterfølgende 5 kampe, hvor de to seneste kampe var med sejre. Så formen er støt stigende og hjemme på Het Kuipje i Westerlo er de normalt at betragte som et rigtigt godt hjemmehold.

*

St. Gilloise er i dag på udebane mod et hold med masser af erfaring fra højere niveau og det mener vi på redaktionen vil få en betydning. Men det er ikke de eneste faktorer vi anser som udslagsgivende for en hjemmesejr.

Det hele er gået helt modsat for St. Gilloise, da de startede godt – men er så faldet gevaldig i nivesu genne sæsonen. De seneste 2 kampe er endt med nederlag.

Men ser vi isoleret på deres formåen på udebane, nærmer det sig noget pinligt. 1 point efter 4 kampe og en score på 1-7 siger det meste og med tanke på, at de er på besøg på Het Kuipje hos hjemmestærke Westerlo er der kun et udfald!

Westerlo – St. Gilloise = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens “Frækkeste” Bonus på markedet…

To Top