Frække

Onsdagens Frækkert fra alpelandet…

I dette opgør er det de absolutte tophold i den bedste schweiziske Super League, der mødes i dette opgør. De 2 hold der har siddet skiftevis på tronen gennem rigtigt mange år. En sejr til gæsterne og hjemmeholdet skal bruge mirakler, hvis de vil vinde mesterskabet.

Basel – Young Boys (1-0) = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får Højeste medlems Bonus…

Basel har slet ikke vist samme styrke i denne sæson som de plejer og derfor er de også langt bagefter dagens gæster i tabellen. Ingen tvivl om, at økonomi har en stor indvirkning – og også lidt valget af spillere. Det har i hvert fald ikke spillet for dem i denne sæson og de er faktisk i fare for at ende uden for de europæiske placeringer. Dem er de så kun 3 af.

I seneste runde blev Basel nærmest ydmyget med et 1-3 nederlag hos St. Gallen og kampen om at beholde 2. pladsen er nu maksimalt presset. Basel har ikke vundet en fodboldkamp siden 4. februar og tror heller ikke på, at det vil lykkedes i dag – trods hjemmebane.

*

Young Boys går yderst sjældent fra banen som tabere og det er da også kun sket en enkelt gang i denne sæson indtil videre. Men til gengæld har de sejret 15 gange i 21 kampe, så de er i en klasse for sig i denne sæson. Young Boys vandt da også over Basel på udebane i seneste møde med 2-0.

Faktisk har Young Boys scoret mindst 2 gange i de seneste 5 indbyrdes møde. Så de ved hor hullerne er i Basels defensiv. Og Young Boys høvler mål ind i denne periode. Det mærkede bla tyske Leverkusen, hvor de samlet scorede 6 mål. Så med anke på Basels defensiv og Young Boys forrygende form, så ser vi endnu en ydmygelse til hjemmeholdet Basel.

Basel – Young Boys (1-0) = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får Højeste medlems Bonus…

To Top