Frække

Onsdagens Frækkert for Europa League gevinst…

Sæsonens sidste spænding i Superligaen finder sted i dag – nemlig finalekampen om at få en mulighed for, at spille sig ind i Europa League i den kommende sæson. Noget som begge deltagere drømmer om, men der er kun en vinder – og dem har vi udpeget.

AGF – OB = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

AGF har opnået de flotteste sejre i dette efterår, hvor både FCK og FCM har mærket den styrke som AGF besidder, da både hjemme og udekampe er vundet over disse 2 mandskaber fra den øverste top. Betydeligt stærkere modstandere end dem gæsterne har spillet imod.

Men en finale er altid noget særligt og med den sult der har været i Aarhus og den eufori det vil være at både få medaljer og spille sig ud i Europa – er virkeligt noget spiller tænder på. Vi er ikke i tvivl om at AGF er det bedste mandskab – og vi tror da også fuldt og fast på, at de henter en smal sejr indenfor de 90 minutter.

*

OB spiller op udebane i dette opgør, da det er mesterskabs puljens 3. plads der altid har hjemmebane i denne finale. Men det betyder ikke at OB er helt uden chancer, selv om udebane bestemt ikke er der, hvor OB har spillet sine bedste kampe.

De har tabt både den seneste kamp i Aarhus og det var også Aarhusianerne der sendte dem ud af pokalen på samme bane. Så der skal en held del til og ingen tvivl om, at OB skal have en af sine bedste dage. OB har ikke været overbevisende i de sidste kampe og vi tror den nedadgående form også vil vise sig i dette opgør – de får det rigtigt svært på Ceres Park i Aarhus.

AGF – OB = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

To Top